Stella Di Mare Beach Resort and Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se u Makadi bay-u, centar Hurgade je udaljen 40 minuta vožnje od hotela. Do aerodroma Hurgada se stiže za 30 minuta vožnje.

Plaža:
Hotel se nalazi na obali, poseduje sopstvenu peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Na plaži postoji i koralni deo gde se u more ulazi preko pontona dugog 380m, postoji i deo plaže sa normalim ulazom u vodu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 605 soba, od toga 490 standardnih soba. Standardna soba sa pogledom na bazen 35m2, max 3adl. Standard soba sa pogledom na vrt 35m2, max 2+2 poseduje bračni krevet + krevet na sprat. Standard soba sa pogledom na more 35m2, max 3adl. Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, sef, telefon, klima uređaj, fen, pribor za pripremu čaja/kafe, mini bar (uz doplatu), SAT TV, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Pored glavnog restorana hotel raspolaže sa 2 a la carte restorana Taj Mhal-Indijski i Casa Mia -Italijanski, meni za decu, , spa centar,  2 otvoren abazena za odrasle , 2 dečija bazena, igralište, dečiji klub, , prodavnica, ambulanta, teretana, spa centar pikado, stoni tenis . Plaća se:frizerski salon, usluge pranja rublja, masaža, vodenisportovi.

Način služenja obroka:
Sve uključeno, služi se po principu švedskog stola(sve uključeno)

Kontakt:
https://www.stelladimare.com/beach_resort/

Napomena:
Hotel iz poznatog lanca garantuje svim gostima dobro opremljene sobe I visok nivo usluge.

 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama